Arno Sloot maakt 2.0 versie van ‘Dans met mij’
Een jaar of tien geleden dook Arno Sloot de studio van Waylon van der Heijden ( DJ Goldfinger) om het nummer ‘Dans met mij’ op te nemen.
Ondanks dat de single destijds erg populair was bij de regionale zender Radio Hollandio is Arno van mening dat dit lied een tweede kans verdient.
Destijds had hij niet de mensen achter zich staan dan waar hij nu mee samenwerkt. Hij hoopt met deze 2.0 versie een perfecte opvolger van ‘Helder Blauw’ te lanceren.

Manfred Jongenelis heeft het arrangement overgoten met de inmiddels bekende Arno sound die bol staat van accordeonmuziek, tokkelgitaren en af en toe een tuba.
‘Die Hollandse invloeden passen bij mij. Ik moet eerlijk zeggen dat Manfred heel goed z’n best heeft gedaan om er een topproductie van te maken.
Veel mensen zitten momenteel thuis aan de radio gekluisterd.
Ik hoop dat de single nu landelijk doorbreekt zodat ik het gereedschap dat ik gebruik bij het stuken op termijn in de Maas kan gooien’, grapt Arno.
De verhaallijn gaat over een eenzame man die in het café zit en een saaie avond verwacht.
Halverwege de avond komt z’n verloren liefde van vroeger binnen die er voor zorgt dat hij toch nog een leuke avond heeft.
‘Ondanks de opgelegde maatregelen van het RIVM heeft clipproducent Kevin Madero er een leuke clip van weten te maken. Ook met een klein groepje mensen mag het resultaat er zijn…..
De single ‘Dans met mij’ is verkrijgbaar vanaf  heden en legaal te downloaden via de bekende platforms.
De clip die opgenomen is door K.M.E. Productions zal ter promotie van de single te zien zijn bij de bekende clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions

X