Bernardo uit Haarlem komt opnieuw met nieuwe single “Klokslag half 10”
In deze toch best wel moeilijke periode van corona waar iedereen mee te maken heeft is het lastig
om je eigen muziek overal ter gehore te kunnen brengen en ben je compleet afhankelijk van alle radiostations aldus Bernardo
Na de eerder uitgebrachte singles met de titels “Je loog en bedroog” en “Ik hou je vast” welk hij ook met Frank van Etten
samen heeft geschreven komt de goedlachse Haarlemse zanger wederom met een ijzersterke single waar velen zich in kunnen vinden.
Eigen werk en geen covers is waar Bernardo zich mee op de kaart wil zetten.
Met z’n nieuwe paradeplaatje “Om klokslag half 10” keert Bernardo terug naar de wat meer volkse stijl waar hij ook erg van geniet.
Het nummer begint met een fantastische accordeonpartij die door Danièl Metz is ingespeeld en nodigt uit om je oren te spitsen naar wat komen gaat.
Al luisterend kom je erachter dat het onderwerp vriendschap en geld is. Als je geen geld meer hebt blijken ‘vrienden’ geen belangstelling meer in je te tonen.
Je zoekt dan je heil op in de kroeg met andere lotgenoten’, meent Bernardo.
Op het moment dat ik in de studio bij Frank van Etten kwam om over mijn nieuwe single te praten had ik nog geen idee waar het allemaal op uit zou draaien.
Ik had 10 Pakkende titels opgeschreven waar nog geen singles van zijn uitgebracht.
Nadat Frank het lijstje bekeek, viel meteen de zin “Om klokslag half 10” op. Frank zei….”dat is hem”. Die titel valt op en blijft hangen.
Samen met Frank heb ik de tekst en muziek geschreven’, glundert Bernardo.

Dank aan Willem de Bie

X