Bryan Stricker brengt nieuwe single ‘Jij’ uit
‘Jij’, de nieuwe single van Bryan Stricker, is de uptempo opvolger van het nummer ‘Alleen’, dat eerder dit jaar de hitlijsten bestormde.
De track verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify.

Concert uitgesteld
Op 25 maart 2020 zou Bryan in schouwburg Het Park in Hoorn een fantastische theatershow samen met liveband. Het coronavirus gooide roet in het eten, waardoor het concert werd verplaatst.
Uiteraard wil Bryan dat iedereen tijdens de live show veilig van zijn muziek kan genieten.
De nieuwe datum van het concert volgt zo spoedig mogelijk op de website en Social media kanalen van Bryan Stricker.

Biografie Bryan Stricker
Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren in Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen!
Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland’s Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld.
Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl.
Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten.
Bovendien is hij elke maand in de welbekende feestcafés van Nederland te vinden. Ook was hij te zien op Dutch Valley en mocht hij optreden in de Ziggo Dome.
Dank aan Score Promotions

X