Onlangs is de eerste single van Chris Maat ‘Jij hebt alles wat ik wil’ uitgekomen.
Enige tijd geleden nam de Nederlandstalige zanger Chris Maat (pseudoniem) contact op met producer Lei de Bruyn en componist Olav Hesselmans
om te bespreken wat de mogelijkheden waren voor het opnemen van een eerste eigen liedje.
Na wat heen en weer gemaild te hebben werd besloten om de titel ‘Jij hebt alles wat ik wil’ op te nemen in de studio van Lei (Royal Music Productions – Kerkrade).
Al gauw werd duidelijk dat de track, met de vocalen van Chris, wel erg lekker klonk en wellicht landelijk iets zou kunnen gaan doen.
Het enige probleem was alleen dat Chris van te voren al had aangegeven dat hij het liedje alleen voor zichzelf wilde opnemen en hij niet optrad en graag anoniem wilde blijven…!
Aangezien iedereen zijn wens respecteerde maar ook vond dat alléén hij het liedje op de juiste manier kon zingen werd besloten om ‘Jij hebt alles wat wil’ wel uit te brengen maar dan onder een pseudoniem.
Een niet alledaagse beslissing voor, wat ons betreft, een niet alledaags liedje!
We snappen dat plugging en promotie zonder artiest wat lastig is maar toch doen we een dappere poging omdat we 100% geloven in deze productie!
Vanaf 14-04-2020 is ‘Jij hebt alles wat ik wil’ dus officieel gereleased! Om de landelijke clipzenders ook te voorzien is er tevens een animatieclip bij gemaakt!
We hopen uiteraard op uw enthousiaste reactie en eventuele airplay!

Dank aan: Happy People Music / Olav Hesselmans

X