In 2012 bracht Corry Geerlings het liedje ‘Ik Stuur Jou Een Witte Wolk’ uit inclusief videoclip.
Het nummer krijgt ook nu nog altijd veel bijval bij het publiek, en is geliefd bij diverse radiozenders waar het nog regelmatig voorbijkomt.
“Reden genoeg om een opgefriste versie uit te brengen”, bedacht Corry. Na jaren van betrekkelijke stilte rond de immer populaire levensliedzanger,
maakte hij eind vorig jaar een verrassende comeback op de plaat met het nummer ‘Jij Was Echt Alles Voor Mij’; Een sterk, puur en karaktervol levenslied op een overbekende melodie,
naadloos passend bij zijn eerder uitgebrachte nummers.

Afgelopen januari zette Corry de puntjes op de spreekwoordelijke i: “Samen met Frank Verkooyen in de studio mooie liedjes aan het maken voor het voorjaar”, zo liet hij destijds weten.
Met Marcel Fisser op gitaar en Daniël Metz op accordeon, werd de vrolijke en gezellige meezinger ‘Witte Wolk’ van een eigentijdse muzikale jas voorzien in The Boom! Music studio in Breda.
Het gaat in het leven om de liefde en niet om materialistische zaken, aldus ‘Witte Wolk’, de nieuwe via Nationale Artiesten Parade verschenen single van.. Corry Geerlings!

Dank aan Score Promotions

X