Danny Diëgo komt met nieuwe single “Lang leve de liefde”
Danny Diëgo. maakt steeds meer indruk met zijn carrière als zanger, hij lanceert “Lang leve de liefde”, een bijzondere knappe single met een groot feel good gehalte.
Ik sta heel positief in het leven”, zegt Danny hierover, ‘Dit liedje past dan ook perfect bij mij!”
Jaren geleden stapte Danny Diego de poorten binnen bij Utopia SBS6, zien we hem inmiddels in heel veel reclame spotjes en heeft hij heel wat modellenwerk op zijn naam staan.
Zingen en eigen muziek uitbrengen is zijn grote passie!!!.
Danny werd geboren op 14 oktober 1983 in Delft. Als kind ging hij in ’s-Gravenzande naar school waar hij begon met zingen. Gewoon omdat hij dit leuk vond.
Toen de leraren dit veel later door kregen, werd het pas echt leuk, want hij mocht de hoofdrol spelen in de schoolmusical. Lekker entertainen en het geluid van klappende handen smaakte naar meer.
Hij besloot zangles te nemen, maar dit hield niet lang stand. Toch wilde hij iets met zingen doen, waardoor hij vanaf zijn 9e tot zijn 11e jaar meezong in een kinderkoor.
Podiumvrees kwam in zijn woordenboek niet voor en de wil om te entertainen werd alleen maar groter.
Wanneer je behoefte hebt aan een zonnetje in huis, is er geen betere zanger dan Danny Diëgo.
Met zijn altijd stralende humeur, charmante verschijning en vrolijke muziek weet hij steeds opnieuw een zonnige sfeer neer te zetten,
zelfs in een skihut! In tegenstelling tot vele andere zangers is Danny Diëgo geen lopende band artiest, hij is gewoon een nuchtere Hollandse jongen met een warm hart voor muziek en fans.
Als horecatijger weet hij als geen ander in te spelen op het publiek, zijn ervaring in combinatie met een positief karakter zorgt ervoor dat Danny Diëgo garant staat voor een feest waar iedereen van zal genieten.

Dank aan Danny Diëgo en Willem de Bie

X