Dave Korteweg verbaast muziekwereld met ijzersterk lied die bol staat van zomerse klanken!
Het leven dat is goud als iemand van je houdt.
Daarover zingt Dave Korteweg in z’n nieuwe single Picobello die, zoals we inmiddels van hem gewend zijn, verschijnt bij Rood-Hit-Blauw.
Het zomerse lied dat grotendeels geschreven is door Pascal de Vormer heeft een aanstekelijk ritme dat blijft hangen. De opnames vonden plaats bij Sonic Solutions in Roosendaal.
Als je goed naar de tekst luistert kom je er al snel achter dat het om een droom gaat. Terwijl je slaapt zie je een mooie vrouw die naderhand vanzelf weer van het netvlies verdwijnt.
Je kunt niet bij haar komen en kunt niet verklaren dat je haar elke keer ziet. Uiteindelijk blijkt het allemaal fantasie te zijn.
Het oorspronkelijke nummer kwam Dave op Spotify tegen. Omdat hij daar zo enthousiast over was, kroop Dave zelf al in de rol van tekstschrijver.
De eerste zinnen stonden snel op papier. Daarna bleek dat toch niet zo eenvoudig te zijn en kwam Pascal de Vormer in beeld.
De samenwerking met Sonic Solutions kwam tot stand op advies van kameraden in de muziekbusiness die zeer te spreken zijn over dit productieteam.
Ik moet eerlijk zeggen dat me dat heel goed bevallen is. Er wordt goed naar je geluisterd en ze halen qua klanken ‘alles uit de kast’, meent Dave.
De cd single ‘Picobello’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
De videoclip, opgenomen door rtv Mediaproductie, zal ter promotie van de nieuwe single op diverse Televisiestations en YouTube te bewonderen zijn.

Dank aan: Score Promotions

X