Als je iets doet moet je het goed doen.
Dat is het antwoord op de vraag waarom Dave van Montfoort in zee ging met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Breda.
Het was volgens Dave een bewuste keuze. ‘Natuurlijk zit daar een prijskaartje aan, maar dat heb ik er graag voor over.
Vaak hoor ik producties van andere opnamestudio’s die een stuk voordeliger zijn. Ik ben van mening dat je dan net zo goed het geld aan een goed doel kunt schenken.
Kwalitatief kan dat niet tippen aan de werkwijze van Verkooyen. Aan de opname van ‘Verloren’ werkten o.a. Daniël Metz en Marcel Fisser mee.
Dat zijn vooraanstaande muzikanten met een behoorlijke staat van dienst’, meent Dave.

De bijna 29 jarige uit Almelo afkomstige zanger zet met zijn nieuwe single de teller op 3. Eerder verschenen de plaatjes ‘Vergeet mijn naam’ en ‘Goodbye my love cherry’.
De oorspronkelijke versie van ‘Verloren’ is afkomstig van Frans Bauer welke geschreven is door Emile Hartkamp en Riny Schrijenberg.
De opname van Dave ligt qua tempo iets hoger. Toch omschrijft Dave het nummer als een luisterliedje waarin afscheid nemen en een nieuwe kans wordt bezongen.
‘Verloren’, uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf heden via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamingsdiensten te beluisteren.
De clip, opgenomen door Gieskes Media is te bewonderen bij de clipzenders en YouTube.

Dank aan: Score Promotions

X