De ForEverly Brothers brengen met Bye Bye Love een succesvolle ode aan het origineel.
Het zeer talentvolle zangduo Marcel Hufnagel en Harold Verwoert van ForEverly Brothers, houden samen de muzikale nalatenschap van de legendarische Everly Brothers levend.
The story of me
Beide vrienden zijn al jarenlang succesvol in de muziekwereld. Zo heeft Marcel Hufnagel al een Nederlandse top-10 hit op 14-jarige leeftijd.
Zijn professionele carrière start op 17-jarige leeftijd als professioneel leadzanger en drummer in de succesvolle band Clockhouse.
Na 4 succesvolle klassieke albums en internationale successen, staat hij als vertolker van Phil Everly in een grootse theatershow met live band.
Ook Harold Verwoert heeft vele successen behaald op eigen naam en o.a. als Coole Piet Diego.
Hij schrijft in opdracht liedjes, produceert diverse zangprojecten en heeft een eigen project studio waar hij backing-vocals opneemt en inzingt.
Zijn passie voor de muziek van The Everly Brothers is met de paplepel ingegoten.

All I have to do is dream
De twee goedlachse vrienden vinden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor de muziek van The Everly Brothers.
Net als bij het Amerikaanse zangduo houden ze van de harmonieuze zangpartijen en spelen ze beide gitaar.
Als ForEverly Brothers brengen ze graag de succesvolle hits uit de jaren 50 en 60, van de beroemde broers Don en Phil Everly ten gehore.

Let it be me
In het succesvolle TV programma All Together Now van RTL4 beklommen de ForEverly Brothers op 25 januari het grote podium, met het prachtige nummer Bye Bye Love.
In stijl gekleed en gewapend met hun akoestische gitaren, zongen zij zichzelf harmonieus de finale in. Met succes! Als winnaar van deze aflevering, kwam er een droom uit voor het duo.

Bye Bye Love
In samenwerking met producer John Dirne van de White Villa Studio’s hebben de ForEverly Brothers het nummer Bye Bye Love direct opgenomen en uitgebracht onder platenlabel Toekomst Music.
Het originele nummer is geschreven door Boudleaux Bryan/Felice Bryant en vertolkt door The Everly Brothers in 1957.

Devoted to you
Met hun Tribute Act laten de mannen de legende van The Everly Brothers voortduren.
Met veel respect naar de originele artiesten en songs, vinden ze het een eer om een nieuwe generatie kennis te laten maken met deze muziek. Met de release van Bye Bye Love komt deze wens uit.
Het nummer is vanaf heden te beluisteren op Spotify. Wil je weten waar de ForEverly Brothers optreden of op de hoogte blijven van hun activiteiten? Volg ze dan op social media of eigen website.
Voor interview aanvragen kunt u contact opnemen met: ILS RTV Media Promotie / ilske@ilsrtvmediapromotie.com
Dank aan Ilske Helleman

X