komt met nieuwe vlotte zomer single!
“He meissie” is vrolijk en dansbaar, met lekkere gitaren en veel accordeon, en een catchy mee zingbaar refrein dat zorgt voor een heel commercieel nummer!
Zanger Denys (red. Dennis Rietberg 1970) uit Lichtenvoorde maakte begin vorig jaar zijn debuut met de single “Jij laat mijn bloed weer sneller stromen”.
Sindsdien is zijn plaat veelvuldig op de radiozenders in heel Nederland te horen. Ook de bijbehorende videoclip is inmiddels met meer dan 13000 heel goed bekeken!
Een goede reden om met een opvolger te komen van deze succesvolle single.
Wederom zocht hij contact met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman uit Raamsdonksveer met wie hij samen een gloednieuwe single maakte getiteld; “He meissie”.
De tekst schreef Denys zelf, en de muziek en arrangement werden gecomponeerd door André Kooiman in de studio van AKMP.
Het nummer is een vrolijk dansbaar nummer geworden met lekkere gitaren en veel accordeon. Het makkelijk meezingbare refrein zorgt voor een heel commerciële saus over het geheel.
De single “He meissie” is vanaf Mei 2020 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.
Tevens is er vanaf die datum ook een mooie videoclip van het nummer te zien via o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze heerlijke zomerse dansplaat heeft Denys een prima opvolger gemaakt van zijn debuutsingle, waarmee hij veel liefhebbers van het Nederlandstalige lied zal vermaken!
Dank aan: AKMP/www.andrekooiman.nl

X