Hoe mooi kan het echte Volkse genre zijn.
Als opvolger van haar single ‘Laat Ze Maar Praten’ wilde Elz Bakker juist in deze vreemde en moeilijke onzekere tijden kiezen voor een vleugje gezelligheid.
Al zit de zon op dit moment bij velen verscholen achter een wolk van onzekerheid,
muziek kan er in ieder geval zo af en toe voor zorgen dat er toch enkele zonnestralen door die donkere wolk heen zullen stralen.
Een heerlijke opvallende eigentijdse nieuwe single van Elz met de titel ‘Ik Dacht Dat Ik Iets Moois Bezat’……
Zomerse klanken, en dansbaar als de geliefde Foxtrot, waar al zovelen Hits van voorbij kwamen, maar overgoten met tropische klanken en beat, zodat het net even anders voelt ….
op weg naar de zomer en betere tijden.
Volkse muziek maken en uitbrengen doen er velen, maar Volkse muziek laten voelen bij mensen kan alleen als de artiest(e) ieder woordje en die klank oprecht mee kan geven
dat elke fan van dit genre het gaat omarmen en gelooft. Elz Bakker, heeft alles in haar stem zitten wat juist dit genre zo puur en mooi maakt.
Een zangeres van het Hollandse lied waar we heel zuinig op moeten zijn maar ook heel blij, want heel eerlijk gezegd zijn er niet veel artiesten in dit specifieke muzikale landschap
die al die nodige ingrediënten in zich hebben, dat ieder liedje weer de mooiste parel wordt van de Volkse muziek.
Ik Dacht Dat Ik Iets Moois Bezat is ook dit keer weer geschreven en geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar (Goldstar Music)
Dank aan: Score Promotions

X