Fons zijn liefde voor muziek ontstond bij de sound en het ritme van de jaren ‘90 rap
 ‘Een nieuw begin’ is gemaakt omdat we nu allemaal wel een beetje hoop kunnen gebruiken en een crisis als deze ook kansen biedt om de wereld wat mooier te maken.

Over de Artiest:
De naam Fons en de Fonzarellies is een knipoog naar bandnamen uit de sixties en seventies, zoals Diana Ross & the Supremes, Smokey Robinson & the Miracles,
James Brown & the Famous Flames, Gladys Knight & The Pips, Martha & The Vandellas, Harold Melvin & The Blue Notes, dat werk.
Fons zijn liefde voor muziek ontstond bij de sound en het ritme van de jaren ‘90 rap. De afgelopen jaren is zijn muzieksmaak drastisch veranderd,
maar zijn hart gaat nog altijd sneller kloppen van de soul, funk en groove van zwarte muziek.|Voor zijn songs combineert Fons catchy melodieën met openhartige, soms rauwe en soms lichte teksten.
Of de muziek nou richting soul, (Ginger Jackin’ Soul) pop (de thuissessies) R&B (Solastalgie) of funk en HipHop (De Fonzarellie Live-show) gaat:
al zijn muziek is geïnspireerd door een sound die je misschien niet zou verwachten van een witte jongen met rossig haar.
Als rapper belandde Fons rond zijn dertigste in een creatieve dip. De luchtigheid die zo kenmerkend was voor zijn rapmuziek paste niet meer zo bij hem.
Toen gebeurde er iets magisch. Er ontstonden allerlei zang-melodieën op in zijn hoofd en vond hij zichzelf opnieuw uit in soulvolle Nederlandstalige muziek.
Fons zijn liedjes vertellen een persoonlijk verhaal, zijn melancholisch en soulvol. En of ze nou gaan over (zelf)liefde, depressie of meer luchtig of grappig zijn,
hij hoopt mensen ermee te raken, te troosten of op te vrolijken.
Website: https://fonsendefonzarellies.nl/

Dank aan: Muziekpromotor

X