30 april 2020 deelt Frank zijn nieuwe single “Voor Jou” met heel Nederland.
Recht uit z’n hart zingt Volkszanger Frank van Etten zijn nieuwe single “Voor Jou”, een liefdesverklaring aan zijn Melanie
Het gaat goed met Frank van Etten! Zijn gouden hit “Huisje Op Wielen” is al bijna 7,5 miljoen keer bekeken en meer dan 8 miljoen keer gestreamd, een kroon op zijn harde werken.
Deze mijlpaal vindt Frank natuurlijk fantastisch, maar het geluk dat hij vindt bij zijn grote liefde Melanie overtreft alles. Samen met haar en hun vijf kids is zijn leven compleet.

Leef als een zigeuner, lach als een clown
De volkszanger heeft na een zware periode in zijn leven, zichzelf opnieuw uitgevonden.
De Apeldoornse zanger kondigt dan ook, met de release van zijn nieuwe single “Voor Jou”, de Frank van Etten 3.0 periode aan.
Zijn levensmotto blijft hij altijd trouw: Leef als een zigeuner, lach als een clown draagt hij met trots op zijn arm.

Voor jou
30 april 2020 deelt Frank zijn nieuwe single “Voor Jou” met heel Nederland.
Het lied geschreven door Alie Bakker en geproduceerd door John Dirne van de White Villa Studio’s, draagt hij op aan zijn lieveling Melanie.
Frank is bijzonder blij met deze productie, alle instrumenten zijn live gespeeld en bij het horen van het eindresultaat kreeg hij een brok in zijn keel.
De song is voorzien van de voor van Etten kenmerkende volkse invloeden, maar gegoten in een fijne pop-sound. “Voor Jou” wordt onder het label van Toekomst Music uitgebracht.

NLmuziek sessions
Frank van Etten treedt het liefst op voor zijn fans! Extra speciaal werd daardoor zijn optreden tijdens de “Koningsdag Launch Party” van NLmuziek.nl.
Samen met een prachtige line-up van grote Nederlandse artiesten maakte Frank van deze Koningsdag een muzikaal feest.
Hij zal ook schitteren tijdens het NLmuziek Bevrijdingsfeest op 5 mei. Dit kan je volgen tussen 16:00 en 19:00 uur via een livestream op Facebook en YouTube van NLmuziek.nl.

Voor altijd blijf jij mijn nummer 1
Op 30 april is de nieuwe single van Frank van Etten te downloaden en/of te beluisteren via Spotify en diverse andere digitale streaming kanalen.
Zijn videoclip zal ook binnenkort gelanceerd worden. Wil je weten wanneer dit plaatsvindt, of hoe Frank zijn 3.0 toekomst zal verlopen?
Volg hem dan op Social media.
Dank aan: Ilske Helleman

X