Nieuwe single van Frank & Colinda
Omdat niemand weet hoe het gaat met de komende vakantie hebben Frank (Verkooyen) en Colinda (Pronk) besloten om Griekenland dit jaar maar naar je toe te laten komen.
Hun tweede duet-single ‘Door jou ga ik nu weer leven’ zorgt in ieder geval voor vrolijke Griekse klanken die ook in de achtertuin voor gezelligheid zullen zorgen.
Het uptempo lied, geschreven door Frank Verkooyen en Frank Berghuis, heeft in ieder geval de potentie om een zomerhit te worden.
Nadat Colinda in 2019 de overstap maakte naar producer Frank Verkooyen ontstond al snel het idee om samen een lied op te nemen.
De duet-single ‘Die ogen van jou’ bleek een schot in de roos. Vanuit alle hoeken kregen ze te horen dat hun stemmen perfect bij elkaar pasten.
Daarom hebben deze ‘jeugdvrienden’ afgesproken om één keer per jaar samen de studio in te duiken om een duet op te nemen. Daarnaast werken ze gewoon door aan hun solo-carrière.
‘Door jou ga ik nu weer leven’’ wordt uitgebracht door Nationale Artiesten Parade, is vanaf heden via de legale downloadshops verkrijgbaar maar is uiteraard ook via de streamings-diensten te beluisteren.
De clip, opgenomen door Gerrit Driessen, is te bewonderen bij de clipzenders en de Social mediakanalen van zowel Frank Verkooyen als Colinda Pronk.
Dank aan Score Promotions

X