Henk Stelte brengt nieuwe single ‘Vanaf vandaag’ uit bij Smaragd Music

In tegenstelling tot z’n vorige producties heeft Henk Stelte gekozen om met Smaragd Music in zee te gaan.
Aan het hoofd van dit toonaangevende label staat producer Manfred Jongenelis. In zijn hypermoderne studio ‘Manfred Recordings’ wordt de éne na de andere hit geproduceerd.
Manfred is van mening dat iedereen die kan zingen bij hem een kans krijgt. Hij geeft een eerlijke mening en zegt ook wel eens ‘nee’, als hij een samenwerking niet ziet zitten.
Gelukkig hoeft Henk Stelte zich daar geen zorgen over te maken. Hij loopt al een tijdje mee in het artiestenvak en heeft al een aantal succesvolle singles op z’n naam staan.

‘Vanaf vandaag’ is een Nederlandstalige bewerking van een Spaans lied dat Henk zelf op internet gevonden had.
‘Ik heb het nummer aan Manfred laten horen en vroeg of hij daar een ‘eigen’ draai aan kon geven. Die uitdaging ging hij aan en het resultaat mag er zijn.
Een lekker vrolijk lied met de accordeon in de hoofdrol. Als er iemand goed met een accordeon om kan gaan, is dat Manfred wel.
Ik heb mijn plaatsgenoot Harry Gerritsen gevraagd om een tekst te schrijven. Ook Harry heeft een behoorlijke reputatie als tekstschrijver.
Vanuit het niets tovert hij een tekst uit z’n hoge hoed die perfect past bij de melodie’, glundert Henk.
Het was een bewuste keuze om de single nu uit te brengen. Henk was er al een tijdje mee bezig en wilde het gewoon doorzetten.
‘Ik heb nog een aantal liedjes op de plank liggen waar ik ook nog plannen mee heb. Alles opstapelen heeft geen zin. Daarnaast denk ik serieus na over het uitbrengen van een album.
Alle liedjes die ik dan opgenomen heb komen daar op te staan. Voorlopig is Manfred nog niet van me af’, meent Henk.

In het dagelijks leven runt de uit Utrecht afkomstige zanger een eigen bouwbedrijf. Daar heeft hij het momenteel behoorlijk druk mee. Dat is maar goed ook.
Vanwege de corona crisis komt er voor artiesten vrijwel geen geld binnen. Henk hoopt wel dat het allemaal snel gaat veranderen.
Ook kijkt hij uit naar de bezoekjes die hij mag brengen aan de radiostations. ‘Daar heb ik gelukkig Dennis van der Kraan voor.
Met hem werk ik al vele jaren en ben zeer tevreden over zijn rol’, aldus Henk. De single ‘Vanaf vandaag’ is vanaf heden te streamen en te downloaden op de bekende portals.
De clip die opgenomen is door Wescur zal ter promotie van de single te zien zijn bij de clipzenders en op YouTube.

Dank aan: Score Promotions

X