Na een pauze vanwege andere muzikale projecten zijn Ingrid Tokka en Xavier Christiaens opnieuw de studio ingetrokken om een nieuw nummer te schrijven en op te nemen voor zangduo “Ingrid en Xavier”.
Ditmaal geen cover maar een eigen song, met muziek van Xavier Christiaens en tekst van Mary Boduin.
Sinds 1967 schrijft Mary Boduin songteksten en muziek voor Ann Christy (o.a. Dag vreemde man, Gelukkig zijn) en 35 jaar lang voor Liliane St Pierre, en talloze anderen. Ze schreef meer dan duizend songs en stond in 2018 voor heel haar oeuvre in de Eregalerij van Radio2 en Sabam. Ze schrijft nog steeds. En voor Ingrid en Xavier schreef ze op muziek van Xavier “Los van alles”.

Wij denken, dat deze song, schitterend gezongen door Ingrid, uitstekend past in onze tijd. Het gaat heel wat dieper dan alleen “ik hou van jou”. Mary Boduin schrijft over wat er omgaat in het leven, voor mensen die wat meer luisteren naar teksten dan alleen naar muziek. Mensen die het repertoire van haar kennen, weten nu al dat “Los van alles” weer iets diep, mooi, grappig en hartverwarmend zal zijn. Luister naar hoe Ingrid dit brengt op de prachtige muziek van Xavier.
Wij hopen dat mensen, vooral in deze periode, eens luisteren hoe zo’n song gebracht wordt. “Los van alles word je wie je bent…”

Met dank aan: Geert Hakse

X