“De tranen die ik huil” nieuwe single Jan & Hennie
Met de nieuwe single “De tranen die ik huil” heeft het duo Jan & Hennie weer een nieuwe stap gezet op de vaderlandse showbizz ladder.
Na in 2019 “Jij laat me leven”en “Verborgen liefde”en “Het leven gaat door” succes te hebben uitgebracht gaan we volop genieten van deze nieuwe single.
En deze single zal er zeker toe gaan bijdragen dat de (naams) bekendheid van Jan & Hennie nog groter gaat worden.
Ook voor dit Drentse duo geldt dat er voorlopig geen optredens zijn door de corona en dat is bijzonder jammer want de agenda voor zowel het voorjaar als zomer liep aardig vol
sinds ze een samenwerking zijn aangegaan met StartUp Events.
Ze hebben dan ook het volste vertrouwen dat zodra deze crisis ten einde is ze het geheel weer oppakken om op diverse feesten weer de hits van Jan & Zwaan
en natuurlijk hun eigen successen ten gehore te brengen.
Omdat de vraag naar Jan & Hennie groot is de planning dat er dit jaar zeker nog meer singles zullen gaan verschijnen en wie weet een album met de hits van toen en nu.
Jan & Hennie verwachten dat ze met “Tranen die ik huil” weer veel mensen een plezier doen en ook vele nieuwe fans aan hun gaan binden.
Ook voor de opname van deze single is wederom gekozen voor het vertrouwde team dat bestaat uit componist Tim Hemme,
die de bewerker is van ook deze song die oorspronkelijk is van C.Scholten en voor de opname Frans Vollink ( Studio Het atelier) terwijl Nannie Dogger en verantwoordelijk is voor de tekst.
Uiteraard is deze single verkrijgbaar via de bekende download en streaming sites.
De komende weken zullen ze op diverse radiostations te horen zijn ter promotie van deze single en gaan ze (bijna) alles vertellen over hun muzikale toekomstplannen.

Dank aan: Geert Hakze

 

X