Even voorstellen. Mijn naam is JOERECK, ik ben geboren in een ondernemend gezin en ik ben 21 jaar jong.
Tot mijn negende levensjaar gewoond en op school gezeten in Duitsland. Mijn ouders wilden iets anders en hebben het hele roer omgegooid en zijn verhuisd naar de andere kant van de wereld: Nieuw-Zeeland.

Ik heb daar veel mogen leren, ook zingen was daar een groot deel van het schoolse leven. Op school werd iedere dag samen gezongen en gedanst. Na 3 jaar veel te hebben mogen beleven in Nieuw-Zeeland
misten wij toch wel de Nederlandse cultuur. Dat heeft ons doen besluiten om tóch weer terug te keren naar Nederland.

De start was moeilijk, school, werk en wonen, alles moest weer opnieuw. De eerste paar weken heb ik bij oma in gewoond, na een paar weken konden wij naar Coevorden verhuizen waar ik ook mijn middelbare school heb afgemaakt. Tóch was school voor mij maar bijzaak. Na het afronden van de middelbare school ben ik zelfstandig ondernemer in een cafetaria in Mariënberg geworden.
Het cafetaria beschikt over een groot terras en daar hoort af en toe livemuziek bij. Ik heb mij laten inspireren om ook eens te gaan zingen op het terras, wat ik helemaal geweldig vond!!!

Ik wilde doorpakken, maakte een paar zang filmpjes op tiktok omdat ik het in het begin eng vond om voor publiek te zingen.
Enkele maanden later bood een goeie vriend van mijn vader aan om eens te gaan kijken in een studio die hij kende. ”Graag!”, zei ik enthousiast.

Nu heb ik mijn eerste liedje (Find us there) ingezongen in de JRS Studio in Coevorden. Mijn levensverhaal heb ik gedeeld met Tim Klaver, van de JRS-studio en hij heeft het weergegeven in een prachtige tekst. Hij is ook verantwoordelijk voor de mooie muziek. Dus de complete productie is gedaan door de JRS-Studio. De studio heeft het uitgebracht onder hun eigen platenlabel.
Ook heb ik voor het eerst in mijn leven een videoclip opgenomen.
Dat deed ik samen Crewson Media. Het werd een videoclip waar ik trots op ben. Er wordt mij vaak gevraagd wat ik wil bereiken, mijn antwoord is: Ik hou van zingen, ik hoop dat mensen er net zo van kunnen genieten
als dat ik dat doe. Natuurlijk zou bekendheid leuk zijn maar het is niet erg als dat niet lukt. Ik ben nu al
tevreden dat ik een prachtig mooi nummer heb mogen zingen en een toffe videoclip met veel plezier heb mogen maken.

Het is een moeilijk te typeren sound: pop/rock/country en sommigen herkennen ook Ierse invloeden. Ik zeg luister maar en bepaal het zelf.
Ik ga gewoon door met zingen en toekomstige hits maken!

Met dank aan: JRS Music Productions

 

X