De deuren gingen binnen een uur dicht, de tap gesloten en iedereen naar buiten en wat toen nog niet duidelijk was voor hoe lang?
Wat ’n impact en wat ’n gevolgen voor het hele land. Nu kan je over alles zingen wat dit doet en gedaan heeft bij ’n ieder,
maar….. je kan ook kijken naar de eerste kleine lichtpuntjes die zo langzamerhand weer aan de horizon gloren.
Als er een artiest is die positief is en met ’n lach en gezelligheid, daar waar kan, en de horeca kent als geen ander dan is dat zeker Johnny Romein.
Samen met zijn producers Emile Hartkamp & Norus Padidar werd er gezocht naar een lied vol gezelligheid voor Horeca Nederland en alle fans van het Nederlandse lied.
Nou het idee kwam al snel uit de pen, en zie en hoor daar het resultaat heeft alles in zich waarvoor het bedacht is.
Al is het nog kleinschalig, maar 1 juni gaan de eerste stappen weer gemaakt worden in de horeca, onder de nodige voorwaarden en beperkingen, waaronder de 1,5 meter afstand houden.
Dat was meteen de aanzet om tot een heerlijke vrolijke en feestelijke Kroegen knaller te komen, met een hele vette knipoog naar die 1,5 meter.
We kennen de meter bier al, vaak bestelt door groepen vrienden, logisch dat we dit nu meteen maar verlengen naar de 1,5 meter.
Heeft humor, en sterker nog….het zal ons niet verbazen als dit zo ook door creatieve horeca ondernemers aangeboden gaat worden.
Ondersteunt met een opvallend leuke videoclip, met daarin zelfs nog een rol weggelegd voor Donald Trump,
kunnen de kroegen – terrasjes op 1 juni niet beter beginnen dan met deze single van Johnny Romein.

Dank aan Score Promotions

X