1e Album voor Mart Winkel uit Delft

Nadat ik een paar singles heb uitgebracht kom ik vandaag met mijn eerste full album met de titel “Toch blijf ik altijd wie ik ben”
Een album met 12 mooie zelf geschreven liedjes uit het leven gegrepen en autobiografisch, welke ik met trots presenteer aldus Mart Winkel uit Delft.
Een album met een lach en een traan, welke zeker niet aan u voorbij mag gaan.
Nummers zoals “Mijn gemis” wat mijn eerste single is geweest staat er ook op en is in een nieuw jasje gestoken door mijn producer Frank te Hennepe.
Het nummer “Ga nu maar” heeft een diepe lading en emotie, het lied is ontstaan naar een waar gebeurt verhaal van een kennis.
Zeker zullen een aantal liedjes u bekend voorkomen, zoals “Zomerdroom”, “Zo’n mooie vrouw”. En natuurlijk staat ook het nummer “Echte vrienden” wat ik met mijn trots Donny Winkel heb opgenomen.
Op wie ik ook trots ben en zeker wil bedanken voor alle steun tijdens het opnemen van dit album is mijn lieve vrouw Bianca. Zonder haar steun had ik dit zeker niet kunnen doen.
Mart Winkel is in Delft geboren en woont daar ook nog steeds. Als kind werd hij al vroeg blootgesteld aan het Hollandse lied, zijn vader en moeder draaiden het bijna altijd.
Het zingen en artiest zijn heeft hij serieus genomen, en naast zijn werk als chauffeur combineer ik dit in overleg met mijn vrouw, die tevens mijn grote steun is in deze muziekwereld zoals al aangegeven..
Een album met 12 tracks vol met mijn eigen Levenservaringen. Toch blijf ik altijd wie ik ben, net als de titel van mijn album, en wens u heel veel luisterplezier.

Dank aan Willem de Bie

X