Marvin Lodders timmert inmiddels al bijna 3 jaar aan de weg als zanger. Uit gekkigheid is hij gaan zingen op het muziek pingeltje van Woezel en Pip en dit heeft hij toen voor de lol ingezongen bij Marco van HeMuPro. Met veel trots presenteert hij nu zijn nieuwe single, ”Maar we gaan door met ademhalen”.

In de auto zat Marvin vaak naar de muziek van Benny Neijman te luisteren. Toen hij dit nummer weer eens hoorde kreeg hij de ingeving om dat hij hier iets mee moest gaan doen. Eenmaal bij Marco Hemelrijk aangekomen heeft Marvin het nummer laten horen. Samen waren ze er al snel over uit dat hier uit mee
gedaan moest worden.

”Dit lied heb ik voor mijn gevoel kunnen linken aan de vervelende situatie van nu, en heb in mijn clip ook laten zien dat we niemand hierin iets kwalijk moeten nemen en vooral elkaar moeten blijven vertrouwen en geloof moeten houden in het oude normaal” verteld Marvin. ”Daarom lopen in de clip van alles eigenlijk wel wat, van minister tot aan de jongeren van onze samenleving”.

Marco die tot in de puntjes de band opnieuw heeft ingespeeld, werd net als Marvin steeds enthousiaster.
Ze zijn samen zeer trots op het resultaat. Daarnaast mag een zanger als Benny Neijman mag toch ook nooit vergeten worden! Deze man heeft vele mooie luisterliedjes gemaakt die je nog aan alle tijden kunt relateren.

X