Perry Zuidam deze zomer met “de billen in het zand!”
Na een zwoele zotte zomer op de camping brengt Perry Zuidam de aankomende zomer door met “de billen in het zand”.
Inmiddels zijn we van Perry Zuidam gewend dat hij in het zomer seizoen met een nieuwe zomerplaat komt. Dit jaar zal de zomersingle eind mei verschijnen.
Deze zomer komt Perry Zuidam met het nummer “Billen in het zand” wat geschreven en gecomponeerd is door Pascal de Vormer en Laurens van Wessel.
“Billen in het zand” is een vrolijke opvolger van liedjes als Toffe Jongens en Jij kunt niet altijd 16 zijn, en dus een echte meezinger!
De Happy Feeling Sound die Perry zich heeft aangemeten is zeker weer goed terug te horen in de single die is geproduceerd door Laurens van Wessel.
Naast deze nieuwe single produceerde Laurens van Wessel ook al diverse voorgaande singles en het in december verschenen album “Een blijvende herinnering”.
“Billen in het zand” brengt ons naar de gezellige Hollandse vakantiestemming op het strand.
Zonnebaden, Pierewaaien en niet te ver in zee anders ga je naar de haaien! Zijn kreten uit de nieuwe single.
Dit is ook in de bijbehorende videoclip terug te zien, waarin oudere vrienden de dag van hun leven beleven in en rondom de zee.
“Billen in het zand” is absoluut de Hollandse zomerplaat, die het ultieme Hollandse zomerse gevoel teweegbrengt, met een stukje nostalgie waar we allemaal gek op zijn.
Perry Zuidam staat inmiddels al 20 jaar op de bühne en is sinds een aantal jaren professioneel in het entertainment vak bezig.
Wij hopen dat Perry met zijn nieuwe single, deze zomer, weer op uw airplay mag rekenen.
Dank aan Score Promotions

X