Piet Baum brengt “Je bent niet meer als vroeger”
Piet Baum is geen onbekende in de muziekwereld. Al heel lang noemen ze hem DE volkszanger uit Brabant.
Dat heeft hij bewezen met zijn liedje dat hij vele jaren geleden opnam “Jij bent steeds in mijn gedachten”
Hierna volgden vele levensliedjes zoals het mooie “jongen ben jij je moeder vergeten” en vooral het prachtige “Er gaat een trein naar niemandsland”
was een liedje waar om gevraagd werd bij optredens in het land. In de jaren ’90 maakte hij zelfs een eigen album en het werd heel erg druk voor Piet.
Hij stond op vele grote podia maar ook zijn zaak draaide door. Daar heeft Piet dan ook de keuze moeten maken tussen het zingen en zijn bedrijf.
Het werd teveel en was niet meer te combineren. Het werd stil rond Piet Baum in de muziek tot nu.
Hans van Aalst liep al een hele tijd met een liedje in zijn hoofd van Bobby Prins, “Je bent heus niet meer als vroeger.”
Hij wist dat het een liedje was dat te mooi is om in de vergetelheid te laten raken en hij had het idee dit liedje opnieuw leven in te blazen.
Hans nam contact op met Randy Watzeels en deze wist precies wat Hans bedoelde dus werd de nieuwe band al snel gemaakt.
Een liedje uit de jaren 70 werd in een nieuw jasje gestoken. Maar dan de vraag, wie gaat dit zingen? En Hans kon niemand anders bedenken dan zijn vriend Piet Baum.
Nadat ze contact hadden gehad werd ook Piet heel erg enthousiast en zo gebeurde het dat Piet al heel snel in de studio stond en dit liedje op heeft genomen.
“Je bent heus niet meer als vroeger” een liedje van vroeger in een heel verfrissend swingend maar vooral verrassend nieuw jasje gezongen door Piet Baum,
de artiest terug van vroeger, die nog steeds met zijn stem een ieder weet te raken.
De single ‘Je bent niet meer als vroeger” is verkrijgbaar vanaf heden legaal te downloaden via de bekende platforms

Dank aan Score Promotions

X