Zanger Theo komt met nieuwe single “Een proost op de vriendschap”
Zanger Theo bekend van vooral het Nederlandstalige lied, zowel feestmuziek (voorkeur) als mooie rustige muziek brengt “Een proost op de vriendschap” als nieuwe single.
Een heerlijk feestnummer die het ook bij het carnaval goed zou kunnen doen. Het refrein is aanstekelijk en blijft makkelijk hangen.
Bij het verzorgen van de feestmuziek op bruiloften en partijen werd Theo steeds vaker gevraagd of hij niet live iets kon zingen.
Na zangles te hebben genomen bij Sandra Vanreys (bekende country zangeres en zangcouch) is hij in 2011 begonnen met zingen en heeft hij inmiddels ook een aantal singles opgenomen.
Na een helaas gedwongen rustpauze van 2017-2019 heeft Theo het zingen weer opgepakt vanaf zomer 2019. Bij de internetradiostations zijn de singles populair en worden vaak gedraaid en ook
bij regionale radiostations is Theo te beluisteren. Theo zingt het meest bekende covers, maar eigen composities zullen in de toekomst niet uitgesloten zijn.
Een voorbeeld daarvan is de nieuwe single van december 2019: “Een proost op de vriendschap”. De optredens van Theo zijn zowel besloten, als ook openbaar bij benefiet, braderie, volksfeesten e.d.
Sinds enige tijd is Theo ook actief met zijn alter ego: “Hanzi Edelweiss”. In een echte lederhose en verdere Oostenrijkse kledij zingt Hanzi voor u de tollste schlagers en oktoberfest muziek.

Dank aan Willem de Bie

X