Hessel en Ineke (Sfeer van Weleer) komen GRATIS naar je toe deze zomer en presenteren nieuwe single ‘Oh Me Oh My’
De afgelopen weken hebben Hessel en Ineke absoluut niet stilgezeten en dat zijn ze voorlopig ook niet van plan.
Via Facebook verzorgen ze elke zaterdagavond vanaf 19.30 uur een online huiskamerconcert. De bezoekersaantallen groeien wekelijks tot ongekende hoogte.
Met het ‘publiek’ hadden ze een afspraak gemaakt dat, als een bepaald aantal mensen tegelijk online waren, zij hun nieuwe single ‘Oh Me Oh My’ zouden releasen.
Afgelopen zaterdag werd deze mijlpaal bereikt.

‘En wie A zegt moet ook B zeggen. We doen er ook nog een schepje bovenop en stellen we ‘Oh Me Oh My’ gratis beschikbaar op onze Facebookpagina.
Ook de clip, geproduceerd door rtv Mediaproductie staat inmiddels online.  Ook tv Oranje  heeft de videoclip toegevoegd aan hun bestand.
In eerste instantie was het de bedoeling om afgelopen maart de single tijdens de Feestweek in Oostenrijk te presenteren, maar vanwege de corona-crisis werd dit uitgesteld tot augustus.
Dat is nu, dankzij onze Facebookvrienden dus vervroegd’, glundert het uit Sneek afkomstige zangduo.
‘Oh Me Oh My’ is geschreven door Jan Keizer en opgenomen bij The Boom! Music studio in Breda o.l.v. Frank Verkooyen.
Het betreft een Nederlandse bewerking van de gelijknamige hit van BZN uit 1979. Nadat Jan Keizer het eindresultaat hoorde complimenteerde hij Ineke met haar stem.
Hij vond dat die overeen kwam met die van Corry Konings van vroeger. Bovendien was hij zeer te spreken over de productie die volgens hem zeer goed gelukt was.
Hessel en Ineke horen heel vaak op Facebook dat ze gezellig zijn. Dat komt mede doordat ze zich begeven in de sfeer van weleer.
Daarom hebben ze iets leuks bedacht, namelijk HESSEL EN INEKE KOMEN GRATIS NAAR JE TOE DEZE ZOMER.
Het geluidsbedrijf waarmee ze samenwerken Geru Sound & Events uit Nijkerk hebben hun geluidswagen zodanig omgebouwd dat ze, nadat ze zijn uitgestapt meteen kunnen starten met zingen.
“We kunnen zelfs al rijdend de mensen verrassen met de “SFEER VAN WELEER” Dat is ons nieuwe motto. We brengen de nostalgie van vroeger met een vleugje van nu.
Tijdens de Facebookuitzending vragen we altijd wie er bijvoorbeeld binnenkort een verjaardagsfeestje heeft waar wij dan gratis naar toe kunnen gaan als het schikt om te zingen.
Wij proberen meerdere optredens te verzorgen bij adressen die toevallig op de route liggen. Elke zaterdagavond komt deze vraag opnieuw voorbij en maak je kans.
Bekijk dus elke zaterdag de live uitzending op onze Facebookpagina. De aanvragen lopen echt storm. We krijgen vanuit alle windstreken aanvragen.
We zijn natuurlijk ook gewoon te boeken voor een dergelijk optreden bij feestjes of op een terras.
Wij zijn betaalbaar, professioneel, in dienst van de opdrachtgever en niet onbelangrijk, op een “normaal” geluidsniveau!! ‘aldus Hessel en Ineke met de sfeer van weleer.

X