Erwin Fillee en zijn vrouw Willeke D’estell hebben opnieuw een duet opgenomen. Het vrolijke showbizz duo koos ditmaal voor een remake van de Corry Konings hit uit 1979 IK WIL JOU IN MIJN ARMEN. 

Al jaren zingen Erwin Fillee en Willeke D’estell succesvol samen. Willeke won in 1989 glansrijk Veronica’s Sterrenjacht op televisie. Deze talentenjacht was eigenlijk de voorloper van Idols, Popstars, Hollands Got Talent en The Voice. Daarna volgden er vele radio- en tv-uitzendingen en was ze bijna dagelijks te zien in het land met optredens. 

Erwin deed in 1985 en 1986 mee aan de radioversie bij Radio Veronica en werd uiteindelijk na de voorrondes, kwart en halve finale respectievelijk vierde en derde in de finale. Ondertussen is Erwin alweer 40 jaar bezig als zanger, entertainer, presentator, producer en bracht in die periode vele singles uit. 

In 2020 waren Erwin en Willeke maandenlang te horen bij vele radiostations met hun cover T IS OKE wat tijdens de pandemie als oppepper werd gebruikt. Nu, drie jaar later, hopen ze met de eigentijdse versie van de gouwe ouwe van Corry Konings IK WIL JOU IN MIJN ARMEN weer hoge ogen te gooien. 

Met dank aan: UltimateDisk

Het bericht Erwin Fillee & Willeke D’estell – Ik wil jou in mijn armen verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.