De laatstverschenen single ‘Met jou erbij’ van Mike Versteeg dateert van oktober 2021. Normaal gesproken waren er al lang een paar opvolgers gepresenteerd, maar omdat deze plaat en de daarvoor gelanceerde knaller ‘Bella Donna’ nog steeds veelvuldig bij de Nederlandstalige radiostations gedraaid worden heeft Mike geïnvesteerd in nieuwe orkestbanden die zijn act nog exclusiever maken. Deze werden geproduceerd door het team van Sonic Solutions. Daarnaast gaf Mike zijn entertainmentbureau via grafisch ontwerpbureau The Brand Stones een nieuwe uitstraling en exploiteert hij samen met z’n moeder vanaf 1 april 2023 het horecagedeelte op recreatieoord ‘De Wilgenplas’ in Maarssen. 

Dit alles combineert hij gewoon met zijn huidige kantoorbaan. Het ondernemen zit bij Mike al van kleins af aan in het bloed. Dat heeft hij allemaal geleerd van zijn ondernemende opa. Er zijn ook maar weinig leeftijdsgenoten die de stappen die hij tot nu toe heeft gezet, durven te zetten. Mike heeft inmiddels zo’n groot netwerk opgebouwd zodat hij organisatorisch alles onder handbereik heeft om iets groots neer te zetten. Dat zal in de zomermaanden bij ‘De Wilgenplas’ ongetwijfeld gebeuren. 

De 22-jarige entertainer heeft ondertussen al een eigen sound op weten te bouwen en die lijn wordt doorgetrokken in de catchy single ‘Hoe zeg ik haar’. Daarvoor zijn de Sonic Solutions producers Joris van Dijk, Michel Clerx, Jarek Mathijssen en tekstschrijver Hans Louws verantwoordelijk. 

Mike: ‘Ronald Visch van Mike’s platenlabel Rood-Hit-Blauw was erg enthousiast over de nieuwe single. Hij vond het qua accordeonnetje en tempo een prima verlengstuk van ‘Bella Donna’. Het grote verschil met ‘Hoe zeg ik haar’ zit hem in de tekst omdat hierin een pakkende verhaallijn is verwerkt. Je blijft gewoon aandachtig luisteren om te achterhalen op welke manier ik de dame waarover gezongen wordt wil betoveren…. 

Met dank aan: Rood-Hit-Blauw / Nel van Olm

Het bericht Mike Versteeg – Hoe zeg ik haar verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.