In 1985 schreef Wally Mckey zijn eerste countryplaat genaamd WASTED LOVE en geproduceerd werd door Bert de Ruiter van Earth and Fire. 

Na al die jaren is Wally nog steeds geboeid door countrymuziek en componeerde hij het prachtige WIE IS DIE ANDER DAN. Producer Kees Tel is verantwoordelijk voor de tekst en de productie. Dit nummer staat op het binnenkort te verschijnen Country album COUNTRY GROET en is de opvolger van de leuke single KOM BIJ MIJ die anderhalf jaar geleden regelmatig te horen was in het programma Ik Geloof In Mij op SBS6. 

WIE IS DIE ANDER DAN gaat over het verlies van zijn grote liefde waar hij een jarenlange relatie mee had. Want ondanks dat ze alles samen deelden, verliet zij hem voor een ander. Maar Wally laat het er niet bij zitten en blijft vechten om haar terug te krijgen. 

Wally Mckey is een ras-entertainer en weet overal waar hij komt een feestje te bouwen. Het is geen feest als Wally niet is geweest, is zijn gevleugelde uitspraak. Er zal nog veel veranderen in de muzikale geschiedenis van Wally die al zo lang muziek maakt en niet opgeeft. 

Met dank aan: UltimateDisk

Het bericht Wally Mckey – Wie is die ander dan verscheen eerst op Lucky Joe Magazine.